Adel ekskluzivno za Play radio

Prvi praznični vikend u novoj 2016. godini na Play radiju donosi ekskluzivno i muzički specijal o najvećoj zvezdi današnjice,Adele, a slušaoci Play radija jedini u Srbiji će u nedelju 3. januara imati priliku da čuju njen intervju i preslušaju pesme.

Život

Izvor: B92

Sreda, 30.12.2015.

17:29

Default images
Foto: YouTube Screenshot

Play radio je dobio pravo da jedini u Srbiji emituje ekskluzivni intervju sa Adele uz preslušavanje „živih“ snimaka pesama sa najprodavanijeg albuma godine – „25“. U polusatnom specijalu saznaćete od same Adel kako se pripremala za pisanje novog albuma, šta misli o svim rekordima koje je oborila, ali i nešto o privatnom životu.

Play radio je tokom decembra pozivao slušaoce da izaberu omiljenu pesmu godine, pa će 2. i 3. januara praviti osvrt na najveće hitove 2015.

U subotu 2. januara tačno u podne sa voditeljem i di-džejem Nemanjom Kostićem počinje preslušavanje 100 najboljih pesama koje nam nisu “izlazile iz glave” čitave godine, a 3. januara,tačno u podne počinje preslušavanje 50 najslušanijih pesama.

Za 30 dana na sajt www.playradio.rs pristiglo je preko 22.000 glasova, a slušaoci Play radija koji su obavili svoju “građansku dužnost” i dali glas omiljenim pesmama imaće priliku da osvoje i poklone.

Nakon proglašenja pesme godine u nedelju 3. januara po podne sledi i intervju sa Adel i preslušavanje njenih pesama. Voditelj i di-džej je Nemanja Kostić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: