Londonska vatrogasna služba: Ne pokušavajte ovo, zapalićete kuću

Suzan Dejl nedavno je na teži način naučila da ne treba verovati svemu što vidite na internetu.

Život

Izvor: B92

Petak, 27.11.2015.

15:35

Default images
Foto: Thinkstock

Ono što se učinilo kao brz način za dobijanje savršenih sendviča sa topljenim kačkavaljem, prošle srede se zamalo pretvorilo u havariju.

Naime, 66-godišnja Britanka pronašla je na Tviteru savet da sendviče pripremi tako što će toster položiti horizontalno i u njega ubaciti kriške hleba na koje je stavila listove kačkavalja, umesto da sačeka da se sir istopi u rerni ili tiganju. Iz njenog tostera ubrzo je izbila vatra, a kuhinja se ispunila dimom. Dejl je brzo zgrabila toster, bacila ga napolje kroz prozor i pozvala vatrogasce.

Da se slična stvar ne bi dogodila drugima, fotografisala je aparat u plamenu i objavila fotografiju na društvenim mrežama.

DON'T TRY THIS AT HOME... !!! ...Saw a tip on FB about turning your toaster on it's side for toasted cheese.....thought...

Posted by Suzanne Dale on Wednesday, November 18, 2015
Nažalost, brojne “kuvarice” širom sveta imale su neprijatno iskustvo sa ovim “receptom”, pa svima savetuju da ovakve eksperimente ubuduće izbegavaju u širokom luku.

Zbog velikog broja prijavljenih slučajeva, londonska vatrogasna služba uputila je građanima javno upozorenje, piše "Hafington post". * * * *

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: