“Dragi Deda Mraze, nađi ljude koji su me upucali”

Na vrhu liste novogodišnjih želja Kristijana Hikija, pored vokija tokija i video igara je i da Deda Mraz pomogne policiji da uhvate ljude koji su ga povredili.

Život

Izvor: B92

Petak, 27.11.2015.

10:11

Default images
Foto: Thinkstock

Kristijana i njegovu majku Džejn upucala su dva čoveka, za koje policija veruje da su planirali ovaj napad, na pragu njihove porodične kuće.

Zato je ovaj dečak na vrhu liste želja koje šalje Deda Mrazu tražio i pomoć prilikom hvatanja ljudi koji su ga povredili.

Detektiv Ras Džekson koji je zadužen za ovaj slučaj je izjavio da je srceparajuće da dete koje u pismu Deda Mrazu treba da traži uzbudljive poklone, zapravo traži da se uhvate zločinci.

“Ovo što se desilo Kristijanu i njegovoj majci pratiće ih do kraja života, a jedino što mi možemo da uradimo kako bi mu olakšali je da uhvatimo ljude odgovorne za njihove povrede”.

“Takvim ljudima nije mesto u civilizovanom društvu i veoma smo odlučni da ih pronađeno i suočimo sa pravosudnim sistemom”.

Nakon napada koji se dogodio 12. oktobra, Kristijan i njegova majka su primljeni u bolnicu, podvrgnuti su operacijama i sada se oporavljaju kod kuće, ali su Kristijanu i dalje neophodne štake i kolica kako bi se kretao.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

23 h

Podeli: