Vil Smit budući predsednik SAD?

U intervjuu koji je dao časopisu Holivud riporter, američki glumac Vil Smit rekao je da planira da se aktivno bavi politikom.

Život

Izvor: B92

Četvrtak, 26.11.2015.

15:10

Default images
Beta / John Salangsang/Invision/AP

Kao i slavni reper Kanje Vest, i Vil Smit bi mogao jednog dana da postane kandidat na predsedničkim izborima.

"Želim da pokušam da promenim političku i društvenu klimu koja me toliko iritira da ne mogu da spavam", kazao je on.

"Ja sam čovek koji se penje, pa kada vidim planinu, ja se popnem na nju. Osećam potrebu da budem koristan svetu", naveo je Smit, koji se, pored glume, bavi i muzikom i produkcijom.

Zvezda brojnih blokbastera tvrdi da ga politika ne plaši: "Naporno radim, a moja elokventnost, kako tela tako i govora, moja sposobnost da iznosim ideje, sve su bolje i bolje".

"S obzirom na aktuelno političko okruženje, smatram da ima budućnosti za mene. Možda ću im biti potreban", zaključio je 47-godišnji glumac.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: