Policija intervenisala zbog obračuna sa paukom

Policijska patrola u Sidneju odazvala se na poziv ljudi koji su prijavili komšiju koji je nekome glasno pretio smrću, a čak je i nameštaj leteo po stanu.

Život

Izvor: Guardian

Četvrtak, 26.11.2015.

12:34

Default images
Foto: Thinkstock

Kada su stigli na adresu, u stanu su zatekli samo postiđenog muškarca.

Oko 2 sata ujutru u nedelju nekoliko policijskih automobila se zaputilo na adresu na kojoj je prijavljeno nasilje u porodici. Komšije su navele da se čuju ženski krici i muške pretnje “ubiću te“. Navedeno je takođe da je i nameštaj leteo po stanu.

Crven u licu i zadihan muškarac otvorio je vrata kada su mu policajci pokucali, a razgovor je tekao ovako:

“Gde Vam je supruga?” pitao je jedan policajac.

“Nemam je”, odgovorio je osumnjičeni.

“Gde vam je devojka?” upitao je zatim policajac

“Nemam ni devojku”, odgovorio je čovek.

Policajci su mu zatim objasnili da su primili poziv komšija koji su posumnjali na nasilje u porodici zbog buke i pretnji ubistvom, a postiđen muškarac je odgovorio da je on zapravo imao okršaj sa paukom, i to veoma velikim.

“Izvinite, ja sam vikao je se zaista plašim paukova. Jurio sam ga bezuspešno po stanu sa sprejom”.

Policija je na kraju ipak pretražila ceo stan koji je stvarno bio prazan, a ovo nije bio jedini zabeležen slučaj okršaja sa paukom.

Još jedan čovek koji se plaši paukova u septembru je zapalio benzisku stanicu jer je pokušao da ubije ovo stvorenje koristeću upaljač u blizini naftnog rezervoara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: