Džejn Fonda: Želim da razbijem tabu seksa u zrelim godinama

Džejn Fonda nikad se nije ustezala da javno govori o seksu, a to se nije promenilo ni danas kada ima 77 godina.

Život

Izvor: Huffington Post

Subota, 10.10.2015.

19:12

Default images
Beta / Nathan Denette/The Canadian Press via AP

“Samo zato što ste ušli u neke godine, ne znači da više niste seksualno biće”, rekla je Fonda za nemački magazin “Meins”. “Želim da razbijem taj tabu”.

Fonda je u velikoj meri već doprinela tome, budući da je 2012. otvoreno govorila o svom seksualnom životu koji je vodila sa nekadašnjim dečkom Ričardom Perijem.

Takođe, ona je pisala o tome u knjizi 2012. “Prime Time” u kojoj ujedno savetuje čitaoce kako da unaprede seksualni život u sredovečnom dobu.

“U mojim godinama čak i seks mora da se planira”, rekla je ona za “Meins”. “Muškarci moraju da uzimaju određene pilule inače jednostavno neće funkcionisati”.

Fonda ističe da stanovništvo ubrzano stari, zbog čega je važno govoriti o ovoj temi.

“Bejbi bum generacija misli da je izmislila seks. Kukovi i kolena će ih izdati mnogo pre nego libido”, rekla je ona o svojim savremenicima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: