Vice: Poslovi sa kojih sam bio otpuštan i koje sam napuštao

Odgovor na pitanje "Šta ćeš da budeš kad porasteš?" podjednako mi je bio apstraktan i stran kao odgovor na pitanje "Koja je svrha života?" ili "Šta je starije: koka ili jaje?".

Život

Izvor: Stefan Markoviæ

Subota, 10.10.2015.

13:01

Default images

Kada smo u predškolskom dobili kao domaći zadatak da nacrtamo odgovor, moji vršnjaci su pred vaspitačicu ostavili žvrljotine na kojima su bili policajci, kauboji, astronauti, učiteljice i ostale klinačke maštarije i želje, dok sam ja predao prazan papir. Svega mi, nisam imao blage veze šta ću biti.

Kada bi sada, dvadeset godina kasnije, trebalo da nacrtam nešto na temu "Šta si postao kada si odrastao", bio bi to bogato ispunjen papir raznim usranim i manje usranim zanimanjima, jedan pikasovski šareniš, koji bi ponovo velikim delom bio sačinjen od praznine. Osvrnuću se na svoj radni vek, a vi sami zamislite kakav bi to crtež bio. Pa ga nacrtajte i pošaljite VICE redakciji.

Nastavak teksta pro;itajte na vice.com/rs.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: