Bugi iz Beograda - od margine Bruklina do hvatanja Bolta

Vladimir Milivojević Bugi je svetski poznat fotograf iz Beograda. Njegovi radovi objavljivani su u izdanjima prestižnih časopisa, poput "Njujork tajmsa", magazina "Tajm" i "Hak".

Život

Izvor: B92

Petak, 09.10.2015.

14:25

Default images

Ovo je prva priča u serijalu “Izuzetni ljudi” koji je Vajs uradio za B92.net - o ljudima koji su, uprkos uspehu, skoro nepoznati u svojoj zemlji, a karijeru grade na globalnoj sceni. Srećemo ih svaki dan, a ne znamo ko su.

Bugi je već godinama jedan od glavnih fotografa kampanja za brendove kao što su Najki, Puma i HBO. Pažnju na sebe skrenuo je fotografijama ljudi sa margine društva, pre svega sa ulica Njujorka, u kojem živi paralelno sa Beogradom od 1998.godine.

Uskoro mu izlazi šesta knjiga fotografija.

Pogledajte video: U narednim nedeljama još videa koje je Vajs uradio za serijal "Izuzetni ljudi" - samo na B92.net.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: