Zbog bračne svađe, mesecima živi u dvorištu

Šarafat Kan već nekoliko meseci živi na travnjaku ispred svoje milion dolara vredne kuće u Teksasu jer ga je žena nakon jedne od svađa izbacila.

Život

Izvor: Newser

Četvrtak, 08.10.2015.

11:12

Default images
Foto: Thinkstock

U početku niko nije obraćao pažnju, ali su komšije sada postale zabrinute za njegovo mentalno i fizičko zdravlje.

“Već duže vreme nosi istu odeću koja je prljava, nema cipele, a ni gde da ode u toalet” , izjavio je jedan komšija i dodao da je Kan veoma slab, ne može čak ni da se kreće.

Ispred kuće ovog čoveka stoji natpis koji je postavila njegova žena, a koji glasi: “Ako želite da ga hranite, uradite to u svojoj kući, a ako želite, možete i da ga zadržite”.

Do ove situacije je došlo kada je žena nakon niza svađa izbacila supruga i promenila sve brave na kući.

Od tada je prošlo 8 meseci, a ništa se nije promenilo.

Iz policije su izjavili da su na tu adresu dolazili više od 30 puta zbog konstantnih svađa supružnika, a Kan je 2008. godine bio i uhapšen zbog nasilja u porodici.

2014. godine gospođa Kan je podnela zahtev za razvod kao i niz zabrana prilazaka. Takođe je od policije tražila da udalji Šarafata sa imanja, ali nažalost oni nemaju zakonsko ovlašćenje da to i urade.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: