Lopovi se pokajali, pa vratili "plen" biblioteci

Nakon što su iz prokupačke Narodne biblioteke ukradeni laptop i 14 ukoričenih stripova, posle nepuna 24 sata ukradene stvari vraćene su upakovane u kutiji sa porukom "Žao mi je. Nikad više!“

Život

Izvor: B92

Utorak, 06.10.2015.

13:30

Default images
Foto: Južne vesti

Ova nesvakidašnja krađa nikom nije jasna jer ne postoje nikakvi tragovi obijanja ni odeljka za decu, ni za odrasle, a niko nije ni primetio u prvom trenutku da se krađa uopšte desila.

“Došao sam na posao nešto pre sedam ujutru i primetio kraj zaključane kapije lepo upakovan paket. Uneo sam ga unutra i tek kada su ga nadležni otvorili, videli smo u njemu stripove i laptop. Na vrhu je stajala na papiru napisana poruka ‘Žao mi je. Nikad više!’”, priča za "Južne vesti“ Velibor Dramićanin, pomoćni radnik u Biblioteci.
Foto: Južne vesti
Zanimljivo je i što je Narodna biblioteka "Rade Drainac“ smeštena u podrumu zgrade Osnovnog suda koja ima čuvare, ali niko od njih nije primetio kradljivce.

Izvor: juznevesti.com

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

25 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

16 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: