Rešena misterija Marsa, šta je NASA pronašla?

NASA je danas najavila da se sprema da predstavi “veliko naučno otkriće” na velikoj pres konferenciji zakazanoj za sledeći ponedeljak u Vašingtonu.

Život

Izvor: B92

Subota, 26.09.2015.

10:45

Default images
Foto: Thinkstock

Američka svemirska agencija objavila je listu učesnika i saopštila da će deo konferencije, nazvane "Rešena misterija Marsa", biti posvećen kratkim pitanjima putem haštaga #AskNASA.

Na osnovu nekoliko imena naučnika sa liste, novinari smatraju da bi NASA mogla da saopšti da je na Marsu pronašla vodu, a gde ima vode - ima mogućnosti i za nastanak živog sveta, piše Business Insider.

Konferencija, koja će biti održana u ponedeljak, 28. septembra, u 11:30 časova po lokalnom vremenu, biće emitovana uživo, putem NASA televizije i veb sajta agencije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

87 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: