Nove epizode Sunđer Boba na B92

Od ponedeljka 14. septembra, svakog radnog dana u 9:30 najmlađe gledaoce TV B92 čekaju sasvim nove epizode njihovog omiljenog crtanog filma o najmaštovitijem stanovniku Koralova, Sunđer Bobu Kockaloneu.

Život

Izvor: B92

Sreda, 09.09.2015.

15:37

Default images

Priča o simpatičnom sunđeru koju je pre 16 godina osmislio morski biolog i animator Stiven Hilenburg, od 14. septembra ulazi u 9 sezonu emitovanja na TV B92. Smeštena je na dno obližnje lagune gradića Koralovo u Tihom okeanu, koj broji 538 stanovika a ima i važne lokacije kao što su veliki tržni centar “Školjka siti”, mesto na kojem žive meduze “Kofa sa pomijama”, zatim restoran brze hrane “Efgenija Krabe” i škola vožnje gospođe Pufne.

I u ovoj sezoni pratićemo dogodovštine Sunđer Boba koji živi u ananasu na dnu mora sa svojim kućnim ljubimcem, morskim pužem Garijem. Zaposlen je u restoranu kod Kebe Krabe čiji je vlasnik pohlepna kraba Efgenije Kraba. Specijalnost su mu pljeskavice čiji tajni recept skriva od svog najvećeg neprijatelja Planktona. Sunđer Bob ima najboljeg drugara od kojeg je nerazdvojan, morsku zvezdu Patrika, a prvi komšija mu je Lignjoslav. Veoma važna drugarica mu je i veverica Sendi Obraščić koja obožava karate i živi u staklenoj kupoli na dnu mora.

O čuvenom stanovniku Koralova snimljen je i film koji je zaradio 84 miliona dolara.

Autor: Stiven Hilenburg
Žanr: animirana serija, komedija
Trajanje: 30 minuta

Više o seriji: http://www.imdb.com/title/tt0206512/?ref_=nv_sr_1

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

17 h

Podeli: