- Vesti -

Ronilac snimio neverovatnu borbu između ribe i zmije (FOTO)

Podvodni ribolovac iz Australije snimio je čudnu i zastrašujuću borbu između jedne od najotrovnijih riba na svetu i smrtonosne zmije.

BBC
Podeli

Foto: ~Sage~/ Flickr.com

Rik Trip primetio je u vodama u blizini Darvina da morska zmija napada ribu (deluje da je reč o kamenjarki), a fotografije njihovog sukoba koje je napravio, ubrzo su se proširile internetom.

Govoreći za BBC Trip je rekao da je ronio oko olupine u luci, kada je primetio ovaj nesvakidašnji prizor.

Zanimljivo je što je ovaj čovek odlučio da se umeša, i izvukao ih je iz vode.

“Jesam blesav, ali ne i lud. Znam da je to što sam uradio opasno. Ipak, znao sam da me neće ujesti. Pustio sam ih oboje, ali je zmija ponovo napala ribu”, ispričao je on.

Ova otrovnica je na kraju izašla kao pobednik, ali je velika verovatnoća da je na posletku i ona uginula od otrovne kamenjarke, čiji otrov može ubiti i odraslog čoveka u roku od dva sata.

Vesti

Gde se najlepše spava?

Verovali ili ne ekonomska, politička i rodna ravnopravnost takođe utiču na kvalitet sna. Uređenija društva imaju građane koji bolje spavaju, rezultati su jedne sociološke studije.

Vesti ponedeljak 16.07. 19:38 Komentara: 2

Iz osvete ubili 300 krokodila

Meštani jednog sela u Indoneziji, naoružani noževima, čekićima i toljagama, ubili su svih 292 krokodila u znak osvete za smrt muškarca, kojeg je ubio krokodil na jednoj farmi krokodila, izjavio je lokalni zvaničnik.

Vesti ponedeljak 16.07. 18:08 Komentara: 10
strana 1 od 3893 idi na stranu