Popodnevna dremka na vrhu turbine visoke 60 metara (VIDEO)

Neki se užasavaju gužvi na plažama u špicu turističke sezone pa traže neotkrivene kutke za odmor. Ovaj muškarac nema problem sa skrivenim kutkom – on je jednostavno otišao na turbinu visoku 60 m.

Život

Izvor: B92

Nedelja, 30.08.2015.

16:13

Default images
Foto: Screenshot

Nije li ovo najekstremnija popodnevna dremka koju ste ikada videli? Probajte samo zamisliti iznenađenje čoveka koji je pilotirao dronom kada je na vrhu turbine visoke 60 m ugledao tipa koji je odmarao.

Kada je čuo zvuk drona, muškarac se probudio iz dremke i sa interesovanjem pratio kretanje drona, a u jednom mu je trenutku i mahnuo.

- Ja sam samo hteo da snimi mesto na koje se ne može popeti baš bilo ko, a i turbina trenutno nije bila u funkciji pa je to bio idealan trenutak, ispričao je 49-godišnjak koji je upravljao dronom.

- Iz određene udaljenosti sam video da su vrata pri vrhu otvorena, pa sam pomislio da neko radi popravke. Ali, ispostavilo se da gore drema čovek. Kada se probudio, dron sam pomerao levo-desno, da ga pozdravim i on mi je odgovorio mahanjem. Čovek je nakon toga pratio spuštanje drona, pa sam mu onda i lično mahnuo s tla, ispričao je pilot iz Kalifornije za Mirror.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

21 h

Društvo

Roditelji, hitan apel

Tokom noći više maloletnih osoba zbrinuto je zbog teške alkoholisanosti, saopštila je beogradska služba Hitne pomoći.

10:58

21.4.2024.

1 d

Podeli: