Preminuo od posledica povreda 50 godina nakon saobraćajne nesreće

Pre 50 godina osmogodišnji dečak iz Pensilvanije pretrpeo je teške telesne povred tokom saobraćajne nesreće, a od posledica je preminuo tek nedavno.

Život

Izvor: B92

Četvrtak, 27.08.2015.

11:55

Default images
Foto: Thinkstock

Ričard Olbrajt zadobio je povrede glave 1965. godine, kada ga je na ulici u Alentaunu udario automobil. Tom prilikom takođe su mu slomljena dva rebra, a telo mu je bilo prekriveno modricama i posekotinama, piše “Newser”.

“Vratili smo se prilično daleko kako bismo utvrdili sled događaja koji je prouzrokovao Ričardovu smrt. Povrede koje je tom prilikom zadobio zahtevale su lečenje tokom celog životnog veka. Pacijent je praktično bio paralizovan, nikada se nije oporavio od nesreće”, zaključio je patolog zadužen za obdukciju 58-godišnjeg muškarca.

On je dodao da su ovakvi slučajevi retki, ali ne i nemogući.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: