Mama otišla na odmor, a (odraslom) sinu ostavila ovakva uputstva

Jedna majka je preduzela sve mere kako bi se osigurala da će se njen sin ponašati kako treba dok je ona na odmoru.

Život

Izvor: B92

Subota, 22.08.2015.

10:18

Default images
Screenshot

Inače, sin za čije se ponašanje brinula ima 27 godina.

Martin Het iz Stokporta dobio je zadatak da pazi na kuću svoje majke dok je ona na odmoru u Turskoj. A kad je tamo došao našao je ukupno 13 poruka razmeštenih po kući, u kojima mu je majka ostavila uputstva za sve i svašta, od zalivanja cveća, do toga da mora "biti pažljiv s mačkom".

Het je fotografiju poruka koje je skupio objavio na Fejsbuku, a ona je zabavila njegove prijatelje - i ostatak interneta.

Jedna od instrukcija koja je jako zabavila Hetove prijatelje bila je ta da ne sme da obavlja veliku nuždu u gornjem WC-u, budući da je vodokotlić slab.

"Takođe, nemoj da zaključavaš vrata, možda nikad nećeš moći da pobegneš", stoji u nastavku.

Na jednom papiru mu je čak napisala i na koji način joj se sve može javiti:

Het je kazao da ovo nije prvi put da mu je majka ostavila precizne instrukcije za ponašanje u kući dok nje nema.

"Radi to svaki put kad ode, nemam pojma zašto ostavlja toliko poruka, ali mnoge od njih su mi prilično simpatične. Odgajana je u Nemačkoj pa ima u sebi tu neku vojnu delotvornost", poručio je za Mail Online.

Priznao je da je nekad rpravio žurke u maminoj kući, ali da je sad "odgovorna odrasla osoba" koja ima svoj stan.

Dodao je: "Kad sam bio mlađi ignorisao sam poruke, ali u poslednje vreme sledim sve što piše. Najčudnije je to kako ona zna nalepiti poruku na neki deo domaćinstva i onda je napisati kao da ju je predmet napisao. Na vratima od tuša će pisati: 'Molim te nemoj me koristiti, operi se u mom znatno boljem prijatelju u prizemlju' ili tako nešto. To je jednostavno moja mama".

Who knew house sitting could be so complicated? Thanks for the notes mum 󾌴

Posted by Martyn Hakan Hett on Tuesday, August 18, 2015

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

65 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: