Iz muškog ugla: Zašto je voajerizam tako uzbudljiv?

Osećate uzbuđenje kad zamislite partnerku u zagrljaju drugog? Možete li da poverujete da vam to može spasti seksualni život?

Život

Izvor: Men's Health

Subota, 15.08.2015.

21:55

Default images
Foto: Thinkstock

Uživanje u posmatranju seksa drugih ljudi ili pomisli na odnos svoje partnerke sa drugom osobom verovatno vas je do sada bar jednom podstaklo da se zapitate da li je monogamija imanentna ljudima.

Međutim, stručnjaci navode da možete da odahnete – nije reč o tome da vam jedna osoba nije dovoljna, već da vam je potrebna novina kojom ćete začiniti seksualni život.

Gledanje partnerke kako se svlači i ima seks sa drugim muškarcem nije za svakoga, ali je činjenica da postoje osobe kojima se sviđa ova ideja seksualnog eksperimentisanja.

Evo i zašto:

- Posmatranje partnerke tokom seksa sa drugom osobom podiže u očima muškarca njenu atraktivnost i seksepil.

- Samim tim što je još neko poželeo njegovu partnerku, muškarac dobija potvrdu da je napravio dobar izbor.

- Muškarac zbog toga svoju partnerku želi još više - posmatranje muškarca koji ima seks sa osobom koju voli probudiće normalnu dozu ljubomore u njemu. Takođe, deljenje partnerke sa drugom osobom čini je manje dostupnom muškarcu (i fizički i emocionalno), bez obzira na to koliko je njihova veza jaka. Muškarac je više želi jer prirodno želimo ono što nemamo.

- Razmena partnera je takmičenje za pažnju, a dobro je poznato da mnogi muškarci vole kompetitivnost. Ali, ne samo u seksu – muškarac želi posao ili unapređenje jer mu je to potvrda da je bolji od drugih

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

70 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Rusi pogodili francusku Legiju stranaca?

Ruske oružane snage su pogodile lokaciju francuskih plaćenika u Slavjansku, koju kontrolišu Oružane snage Ukrajine, rekao je za RIA Novosti koordinator Nikolajevskog okruga Sergej Lebedev, pozivajući se na kolege.

9:52

15.4.2024.

1 d

Podeli: