Lemi: Prelazim sa viskija na vodku iz zdravstvenih razloga

Frontmen grupe Motorhead Lemi Kilmajster, iz zdravstvenih razloga je prinuđen da viski i koka kolu zameni vodkom i đusom.

Život

Izvor: B92

Petak, 14.08.2015.

10:31

Default images
Foto: Beta / AP

U nedavnom intervjuu britanskom Gardijanu, Lemi je rekao „da često hoda uz pomoć štapa jer su mu noge s..bane“. On je još dodao:

„I pored toga, mislim da sam neuništiv. Motorhead će postojati dok god sam u stanju da bez štapa prošetam onih par metara od bekstejdža do bine“.

U tom intervjuu, Lemi priča kako je vodku i koka kolu zamenio đusom i vodkom, pre svega zbog njegove dugogodišnje borbe sa dijabetesom.

„Uostalom, više mi se sviđa đus od koka kole. Što se mene tiče, koka kola može da od..be“ rekao je Lemi u svom stilu.

Zbog njegovih problema sa zdravljem, grupa je prekinula evropsku turneju 2014, a u pitanju su bili zaostali koncerti sa turneje iz 2013. koji su bili odloženi – opet zbog Lemijevih zdravstvenih problema. Naime, 2013. mu je otkriven hematom, nakon čega mu je ugrađen pejsmejker.

Grupa Motorhead će krajem avgusta objaviti 22. studijski album „Bad Magic“.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: