Fantastična 4: Suzan Storm je sa Kosova

Suzan Storm, Nevidljiva žena iz Fantastične četvorke, mlada genijalka i sestra Džonija Storma (Čoveka baklje) usvojena je i rođena je na Kosovu u "ributu" franšize F4, koji stiže u srpske bioskope.

Život

Izvor: B92

Sreda, 05.08.2015.

12:02

Default images

Poslednjih godina se ruše brojni "kanone" iz Marvelovog stripskog sveta, a za to često služi i veliko platno.

To je slučaj i kod nove "Fantastične četvorke", koja donosi nove glumce u starim ulogama i potpuno novu priču o poreklu tima super-heroja, rađenu na osnovu stripskog serijala "Ultimate Fantastic Four" iz 2004. godine.

Tako su Džoni Storm (Čovek baklja, igra ga Majkl B Džordan) i njegov otac Frenklin (Redž E Kejti) po prvi put Afroamerikanci, dok je Su usvojena ćerka profesora Storma.

"Fantastična četvorka" stiže u bioskope u Srbiji u četvrtak.

Film prati grupi mladih, genijalnih ljudi koji nakon teleportacije u drugu dimenziju dobijaju super-moći, koje moraju da obuzdaju, da se odupru pritiscima i upotrebe ih kako bi spasili čitavu planetu od bivšeg prijatelja, koji je postao veoma opasan neprijatelj.

Režiju filma potpisuje Džoš Trenk, Tobi Kebel igra najvećeg neprijatelja Fantastične četvorke, a mlade autsajdere glume Majls Teler (Gospodin Fantastični), Kejt Mara (Nevidljiva žena), Majkl B. Džordan (Čovek baklja) i Džejmi Bel (Stvor).

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

51 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: