Morisi: Član obezbeđenja na aerodromu me je seksualno zlostavljao

Ranije ove nedelje pevač Morisi izjavio je da ga je član obezbeđenja u vazdušnoj luci u San Francisku "seksualno zlostavljao", a vest se pojavila na njegovoj službenoj stranici.

Život

Izvor: Index

Petak, 31.07.2015.

19:52

Default images
Foto: flickr.com/Man Alive!

"U 14 i 30 prošao sam kroz klasičnu proveru na aerodromu koja je uključivala i skener. Sve je bilo u redu. Nije bilo pištanja niti bilo čega neobičnog. Pre nego što sam skupio svoje stvari prišao mi je član obezbeđenja koji me zaostavio, čučnuo ispred mene i počeo da dira moj penis i testise. Brzo se sklonio kada je prišao stariji član obezbeđenja", stoji u objavi.

Blizu njega su se zatekli i drugi putnici koji su opomenuli muškarca i rekli mu da nema pravo da radi to što radi na šta im je on odgovorio "to je vaše mišljenje".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: