48 sati pakla: Seks festival zaprepastio stanovnike malog sela

Stanovnici malog pospanog sela u Gločersteršireu u Engleskoj su bili zaprepašćeni kada je preko vikenda najveći britanski seks festival tamo postavio svoj kamp.

Život

Izvor: B92

Ponedeljak, 06.07.2015.

22:09

Default images
Foto: Jean KOULEV / Flickr.com

„Svingfild“ 2015 je održan u zaseoku Flekslija, maloj zajednici od samo 30 ljudi.

Oko 500 svingera se pojavilo na ovom događaju koji je proglašen za najveći festival Velike Britanije.

Meštani, koji nisu ni znali da se festival održava u njihovoj zajednici sve dok nisu videli reklame sa natpisom: “ 3 je magičan broj” , izrazili su veliko negodovanje zbog nepodnošljive buke koja je dopirala sa terena gde su učesnici festivala kampovali.

Oni su rekli da je trebalo unapred da budu obavešteni o ovom događaju koji je trajao od četvrtka prošle nedelje do nedelje.

Informacije o lokaciji su držane u strogoj tajnosti do 2 dana pred početak festivala kako bi on bio “diskretan i siguran”.

Seks festival podrazumeva korišćenje đakuzija, saune, prodajnih štandova kao i prodaju seks igračaka i usluge masaže i manikira.

“Nije nama smetala sama priroda festivala, već nepodnošljiva buka. Proživeli smo 48 sati pakla,” rekao je jedan od meštana i dodao da su molili organizatore da utišaju muziku kao i to da su zvali policiju, ali ništa se nije promenilo.

Cene karata za ovaj festival se kreću od 490 dolara do čak 865 američkih dolara, a jedino pravilo što se tiče oblačenja je da svi prisutni moraju da nose nešto kako bi pokrili donji deo tela.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

25 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: