Dve nedelje zatvora zbog preglasnog seksa

Britanka Džema Vejl iz Birmingema osuđena je danas na dve nedelje zatvora zbog toga što je bučnim seksom remetila san svojih suseda.

Život

Izvor: B92

Ponedeljak, 01.06.2015.

22:50

Default images
Foto: Thinkstock

U obrazloženju presude, sud ističe da je 29. januara 2015. oko pet sati ujutru "optužena ispuštala krike i vriske dok je vodila ljubav", te da je nivo buke bio takav da je izazvao nelagodu i uznemirio susede.

Jedan od Vejlinih suseda, koga je probudila svojom "sobnom gimnastikom", rekao je da je "stvar trajala 10 minuta".

"Muškarci su sve vreme ulazili i izlazili iz njenog stana. Spavala je po ceo dan. Bile su to dve najgore godine u mom životu", ispričala je za list Birmingem mejl jedna bivša komšinica.

Sud je Vejlovu proglasio krivom i za "trčanje po stanu", "bučne svađe", "puštanje glasne muzike", "psovanje i lupanje vratima".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

33 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: