Duhoviti momci su bolji u krevetu

Studentkinje Univerziteta u Olbaniju koje su učestvovale u istraživanju potvrdile su da sa duhovitim momcima doživljavaju više orgazama i da se uz njih lakše opuštaju

Život

Izvor: B92

Subota, 30.05.2015.

14:15

Default images
Foto: Thinkstock

Pripadnici jačeg pola, ubeđeni da žene padaju na brza kola, lovu i mišiće, u velikoj su zabludi. Dame su rekle svoje - duhoviti momci su bolji u krevetu, pokazuje najnovija studija Univerziteta u Olbaniju.

U istraživanju su učestvovale studentkinje u ozbiljnim vezama koje su govorile o sadašnjem i prošlim iskustvima. Što je partner bio duhovitiji, žena je doživljavala više orgazama. I intenzivnije! Sa momcima koji ih zasmejavaju devojke se osećaju sigurnije, češće iniciraju seks i vode ljubav, pa se i lakše opuste i dožive vrhunac.

Takvi muškarci su, prema mišljenju dama, popularniji, kreativniji i bolji lideri od onih bez smisla za humor. Studija je potvrdila ranija saznanja o značaju duhovitosti u muško-ženskim odnosima. Psihologe to ne iznenađuje - humor je znak inteligencije, a žene svesno ili podsvesno traže inteligentne partnere. Nekada, inteligencija je značila preživljavanje, a danas bolji posao i status.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: