Pričao sam sa Juicom o Hiphopiumu3, hiphop sceni, parama i životu

Našli smo se u ulici Narodnog Fronta, dole, ispod garaže. Pojavio se u sivom do poda spuštenom BMW-u serije M (E60), zatamnjenih stakala. Počeli smo kruz po gradu dok je gruvao Future - Long Live The Pimp.

Život

Izvor: Galeb Nikacevic

Četvrtak, 28.05.2015.

15:45

Default images

Na ulici su se okretali svi. Tada sam izvalio, Juice je postao jebena zvezda. Znamo se više od pola života; sa ulice, koncerata, bacanja srebra, brejkova, sa jebenog Trga Republike, iz Doma omladine...

Oduvek je bio true lik i sada je porastao, ali je ostao true. Porastao je više nego bilo ko iz ekipe. Svi to znamo, svi smo to videli. Od rijaliti programa do eksperimenata sa komercijalnim klupskim hitovima i narodnjacima. Digao je puno prašine, digao je puno kontroverze oko sebe. Podelio je ekipu na one koji ga obožavaju kao božanstvo i one koji ne mogu da ga smisle. Ali njega očigledno nije briga. Radi svoje, uzima lovu, drži do sebe i hip hopa. O Juiceu možemo da kažemo svašta, zavisi šta vas loži, istina, ali jednu stvar niko ne može da mu ospori - jedan je od najboljih mc-eva na prostoru bivše Jugoslavije. Ako bismo morali da biramo srpskog Guccia, to bi bio on. Bez konkurencije. Na festivalu Svi kao jedan u skejt parku je na binu izneo veći hajp nego što bi Rick Ross ikada mogao.

Ne verujete mi? Pogledajte ovde. Prolivanje Moëta po publici, baklje, gomila ortaka, gole žene na bini i tvrd, natvrđi trap. Ako nekome do tog trenutka nije bilo jasno ko je Juice, posle toga više nije bilo nikakve sumnje. Proizvodi stalno, nikada ne prestaje. Kaže da niko ne može da prati njegov tempo, jer bi on da snima dan i noć, a ortaci bi da bleje.

Nastavak teksta pročitajte na vice.com/rs.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: