Ruskinja pucala sebi u glavu pokušavajući da napravi selfi

Jedna mlada Ruskinja, s pištoljem u ruci i u želji da snimi "selfi", slučajno je povukla okidač i sebi pucala u glavu, saopštila je danas moskovska policija.

Život

Izvor: B92

Petak, 22.05.2015.

19:16

Default images
Ilustracija

Foto: kennysarmy / Flickr.com

Ruski mediji javili su da je 21-godišnja Ruskinja u kritičnom stanju i dodali da je imala 9-milimetarski pištolj koji je uzela od člana obezbeđenja firme u kojoj radi, u želji da se slika s vatrenim oružjem.

Držeći pištolj u jednoj ruci i u drugoj pametni telefon, Ruskinja je slučajno povukla okidač dok je pozirala i sebi pucala u slepoočnicu.

Član obezbeđenja ostavio je pištolj u firmi pre nego što je otišao na godišnji odmor i još se ne zna kako je mlada Ruskinja pronašla oružje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

41 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: