Bolje od selfija - slonfi

Šta će slonu štap za selfi kada ima surlu?

Život

Izvor: B92

Petak, 22.05.2015.

16:33

Default images

Prilikom posete azila za slonove na jugu Tajlanda, kanadski student Kristijan Leblank poželeo je da napravi selfi sa jednom od ovih veličanstvenih životinja.

Ono što nije znao jeste da su slonovi veoma radoznale životinje.

"Odmah mi je istrgao kameru iz ruke, a pošto je 'time lapse' bio uključen, slon nije morao da pritisne dugme da bi napravio fotografiju", ispričao je Leblank televiziji CBC.

"Srećom pa su slonovi fine životinje. Vratio mi je kameru sa jednom od najboljih fotografija koje sam ikada snimio", objasnio je mladić.

Objavljena pre nekoliko dana na Instagramu, fotografija je postala pravi hit i zabeležila više od 1.500 lajkova.

Ovo nije prvi put da neka životinja napravi selfi. Prošle godine, jedan majmun je "pozajmio" aparat od britanskog fotografa Dejvida Slejtera i napravio selfi za pamćenje.

Fotografija je čak objavljena na Vikimediji i bila predmet sudskog spora, budući da je Slejter tužio američku fondaciju za to što ju je postavila na internet bez njegove saglasnosti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: