Kakve muškarce žene smatraju privlačnim? (VIDEO)

Možda ste mislili da se ženama ne dopadaju opušteni stomačići, ali prema ovim ispitanicama, mogu biti podjednako privlačni poput “pločica”.

Život

Izvor: Daily Mail

Četvrtak, 21.05.2015.

19:10

Default images

Hejli Kvin, stručnjak za veze, prošetala je ulicama Londona s tri muškarca, od kojih su dvojica imala “normalnu” građu a jedan je bio “izvajan” model kako bi otkrila kakva muška tela se sviđaju damama.

Volonteri Den Kolbert (30), koji za sebe kaže da ima kratak torzo, i Piter Soberaj, koji je vitak i visok, ženama su delovali privlačno koliko i fitnes model i profesionalni trener Džejmi Alderton (29).

Iako je većina rekla da je Džejmi lep, saglasile su se da je “previše mišićav”.

“Otkrila sam da se svaki od tih tipova građe dopada gotovo istom broju žena, ali da je svima njima najvažnija ličnost muškarca”, kaže Kvinova.

“Kao stručnjak za veze imam mnogo muških klijenata koji brinu da nisu atraktivni ženama zbog njihovog fizičkog izgleda. Međutim, ja verujem da većina žena ne očekuje da njihov dečko izgleda kao olimpijac.”

Pogledajte kako su žene ocenile privlačnost ovih muškaraca:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

44 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: