Zaveo svoju ćerku, sad je otac i deda istom detetu

Profesor i njegova tada šesnaestogodišnja učenica su za srodstvo saznali tek nakon što su stigli rezultati testa očinstva.

Život

Izvor: B92

Nedelja, 26.04.2015.

19:50

Default images
Foto: Thinkstock

Alfred Mokoena, Južnoafrikanac iz sela nadomak Hejzivjua, prepričao je lokalnim medijima kako ga je u životu zadesila nesvakidašnja muka, kako je postao istovremeno deda i otac istom detetu.

Nekadašnji je profesor, naime, neznajući da mu je to rođena ćerka, pre četiri godine zaveo svoju šesnaestogodišnju učenicu koja mu je nedugo potom na svet donela sina, odnosno unuka.

Sada dvadesetogodišnja Nonlanla Nksumalo je lokalnim medijima potvrdila da ona i Mokoena tada nisu imali pojma da su otac i ćerka, a rekla je i da su za krvno srodstvo saznali tek nakon što su stigli rezultati testa očinstva koji je on zatražio.

Mokoena je iz straha za svoju reputaciju neko vreme odbijao da prizna da je imao seksualne odnose s devojkom, pa je čak i pretio smrću novinaru koji je istraživao priču.

"Izvinjavam se novinaru što sam tako postupio. U to sam vreme bio jako zbunjen i nisam hteo da ljudi znaju za moje sramotne postupke", izjavio je pre nekoliko dana Mokoena, pa do kraja otvorio dušu:

"Izvinjavam se i zato što sam vlastitu ćerku ignorisao sve ove godine iako sam znao da živi nedaleko od mene i da odgaja moje dete. Iskoristio sam je, iskoristio sam njenu mladost i činjenicu da me poštovala kao profesora", dodao je.

Nonlanla je naglasila kako bi se verovatno slomila da joj majka i očuh nisu pružali podršku, te dodala kako je dugo živela u strahu da će dete biti hendikepirano.

"Sada su mu četiri, normalno hoda i govori, pa sam uverena da je s njim sve u redu. Ali zaista nemam pojma kako ću mu jednog dana objasniti da mu je otac ujedno i deda".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

47 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: