Anđelina Džoli i Bred Pit usvajaju dete iz Sirije?

Anđelina Džoli i Bred Pit navodno planiraju da usvoje još jedno dete, ovog puta iz Sirije.

Život

Izvor: News.com.au

Ponedeljak, 20.04.2015.

12:02

Default images
Beta / Jordan Strauss/Invision/AP

Poslovni partner poznatog para koji je želeo da ostane anoniman, rekao je za "Ekspres" da je Džolijeva bila duboko potresena zbog patnje dece u toj ratom razorenoj zemlji.

“Ona je bila ganuta do suza u nekoliko prilika, dok je bila u poseti sirotištima Sirije”, rekao je neimenovani izvor.

“Sada je sredila svoje zdravstvene probleme i ona i Bred veruju da je došlo vreme za usvajanje još jednog deteta, najverovatnije devojčice.”

Anđelina Džoli (39) prošlog meseca je odstranila jajnike i jajovode, dve godine pošto se podvrgla dvostrukoj mastektomiji zbog toga što su lekari u njenom organizmu pronašli rane znake kancera.

Ona je u šest navrata posetila izbegličke kampove u Siriji, gde je 3.700 dece ostalo bez oba roditelja i bez domova.

Takođe, jedna anonimna “socijalna radnica” izjavila je u februaru za Woman’s Day da holivudski par radi na usvajanju dvogodišnjeg dečaka iz Sirije po imenu Musa.

Pit i Džolijeva imaju šestoro dece: Medoksa (13) usvojenog iz Kambodže, Zaharu (10) iz Etiopije, Paksa (11) iz Vijetnama i biološku decu šestogodišnje blizance Noksa i Vivijen i osmogodišnju Šajlo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: