Počeo sa radom sajt Bulevara B92

Danas je sa radom počeo novi sajt Bulevar.b92.net čime je najpopularniji magazin pop kulture dobio svoje internet izdanje.

Život

Izvor: B92

Sreda, 01.04.2015.

16:15

Default images

Na sajtu bulevar.b92.net očekuju vas najnovije vesti iz Srbije i sveta na koje će u duhu emisije biti ispraćene na zabavan i kritički način.

Ekipa Bulevara će se truditi da teme koje okupiraju pažnju javnosti i nude duhovit osvrt na srpski mentalitet i politiku budu što bolje plasirane. I voditelji emisije Bulevar B92 imaće priliku da u kolumnama iznesu svoja mišljenja i utiske o aktuelnim temama.

Ipak, crnu hroniku, ludi svet, politiku, svetski džet-set, ali i aktuelne tračeve od sada neće komentarisati samo voditelji emisije Bulevar B92 već ćete i vi biti u mogućnosti da u komentarima iznesete svoje mišljenje!

Moderan dizajn sajta prilagođen je da se njemu nesmetano pristupa sa svih uređaja i tipova ekrana. Sve što niste stigli da pogledate u emisiji sada će vam biti dostupno putem desktop sajta, tableta ili pametnog telefona.

Bulevar B92 živi 24 časa dnevno - budite i vi deo redakcije!

Pratite nas na Facebooku i Twitteru, a svoja mišljenja o našoj emisiji iznesite pod haštagom #bulevarb92.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: