Vožnja ili šetnja smrti? (VIDEO)

Šta se desi s putnicima kada tobogan stane na vrhu konstrukcije?

Život

Izvor: B92

Utorak, 31.03.2015.

08:08

Default images
Foto: YouTube Screenshot

Tobogan smrti Cyclone na Koni Ajlendu pružio je ljudima koji su krenuli na prvu vožnju sezone više straha nego što su se nadali. Naime, tobogan je u jednom trenutku stao, pa su ljudi morali da se spuštaju po drvenoj konstrukciji. Iako su svi putnici prošli bez povreda, trauma koju su doživeli ostaće im zauvek u sećanju.

"Bilo je strašno, bili smo tamo gore i sve se vrtelo. Nisam znala šta da radim", ispričala je Gabrijela Senteno za NBC.

Ana Dartani rekla je da ne bi uspela da siđe bez pomoći radnika zabavnog parka. "Bojim se visina i bez njihove pomoći ne bih sišla. Ovo je bilo ludo", rekla je.

Endži Morris iz zabavnog parka Luna park rekla je da je ovaj tobogan prošao brojna testiranja pre ponovnog otvaranja u nedelju, a ovakav problem nije se dogodio godinama. Cyclone će ponovno početi da vozi za nekoliko sati, najavila je.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: