Srpski penzioner u koferu krio 78 ulja na platnu

Carinici su danas na aerodromu "Nikola Tesla”“ sprečili pokušaj jednog putnika da u Srbiju unese 78 neprijavljenih ulja na platnu, saopštila je Uprava carina.

Život

Izvor: Tanjug

Četvrtak, 05.03.2015.

19:25

Default images

Srpski državljanin, koji je oko vrata nosio oznaku da je invalid, doputovao je u Beograd iz Punta Kane (Dominikanska Republika) letom preko Minhena.

Radi se o starijem, penzionisanom gospodinu, koji je putovao sam i po preuzimanju prtljaga se uputio ka zelenom kontrolnom prolazu predviđenom za putnike koji nemaju ništa da prijave za carinjenje.

Carinici su ipak odlučili da izvrše detaljnu kontrolu njegovog prtljaga i tada su među ličim stvarima pronašli ulja na platnu koja je spakovao u kofer.

Ovo je drugi slučaj u nekoliko dana da su carinici otkrili neprijavljen "prtljag".

Naime, nedavno su u izgubljenom prtljagu jednog putnika pronašli flašu sa tradicionalnim kineskim pićem u kome se nalaze zmija, škorpija i biljno korenje.

Foto: Pixabay

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

27 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: