Muškarci ne bi podneli porođaj

Da bi muškarci saznali kako izgledaju trudovi, stručnjaci jednog porodilišta u Kini su svim zainteresovanim potpuno besplatno ponudili to iskustvo.

Život

Izvor: B92

Nedelja, 01.03.2015.

08:10

Default images

Lako je muškarcima, oni ne rađaju decu i ne znaju da saosećaju sa nama u tom bolu - najčešća je opaska nežnijeg pola.

Istina je i da je retko koji frajer prihvati, pošto se brže-bolje odbrani nabrajanjem stvari u kojima oni moraju da podmetnu leđa.

Da bi muškarci saznali kako izgledaju trudovi, stručnjaci jednog porodilišta u Kini su svim zainteresovanim ljudima, potpuno besplatno, ponudili to iskustvo. Kako? Tako što su im "omogućili" elektrošokove. Da bi što verodostojnije simulirali trudove, na donji deo stomaka su im postavili nalepnice preko kojih su primali električne impulse. Što je elektrošok bio snažniji, bila je jača i kontrakcija mišića.

Ono što će nabaciti osmeh na lice svakoj ženi jeste rezultat istraživanja - da, većina muškaraca nije u stanju da podnese bolove duže od dva-tri minuta, a mnogi od ispitanika su izjavili da se osećaju kao da im, bez anestezije, vade organe iz tela.

Foto: Pixabay

Izvor: novosti.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

69 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: