Ukradena biserna haljina vredna Oskara

Haljinu opšivenu biserima vrednu 150.000 dolara koju je na dodeli Oskara u nedelju nosila glumica Lupita Njongo ukrali su zasad nepoznati počinioci, saopštila je danas policija u Los Anđelesu.

Život

Izvor: Beta

Petak, 27.02.2015.

11:20

Default images
Beta / Chris Pizzello/Invision/AP

Šerif Ričard Boumen izjavio je da je haljina ukradena iz jednog hotela u zapadnom Holivudu prošle večeri oko 23.20 po lokalnom vremenu.

Haljinu boje slonovače, kreaciju modne kuće "Kelvin Klajn", krasi 6.000 bisera različite veličine. Detektivi proveravaju da li u hotelu postoje snimci sigurnosnih kamera koji bi pomogli u istrazi.

Boumen je rekao da je Njongo bila prisutna kada je policija sastavljala zapisnik o krađi. Tridesetjednogodišnja glumica čiji roditelji potiču iz Kenije, a koja je rođena u Meksiku, bila je voditeljka na dodeli Oskara prošle nedelje.

Ona je 2014. godine osvojila Oskara za najbolju žensku sporednu ulogu u filmu "12 godina ropstva". Haljina je iz kolekcije "Kelvina Klajna" koju je kreirao Fransisko Kosta.
Beta / Jordan Strauss/Invision/AP
.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: