NCIS: Srbi ponovo serijski negativci

Nova epizoda serije NCIS koja prati izmišljeni tim specijalnih agenata američke policije u poslednjoj epizodi državne agente iz Srbije predstavila je kao glavne negativce.

Život

Izvor: christianpost.com

Četvrtak, 26.02.2015.

11:27

Default images

Tim iz serije pokušava da otkrije kako je jedna od pronađenih žrtava došla do lažnog identiteta koji je povezuje sa glavnim likom specijalnim agentom Lerojom Gibsom.

Glavni trag su dva tela muškaraca, od kojih jedno ima “srpsku tetovažu”. Njihova navodna imena u dokumentima zapravo su pseudonimi koje su agenti NCIS koristili u misijama pre 20 godina.

Slučaj se rasvetljava kada žena, koja je u prošlosti stvarala sve lažne identitete agenata, priznaje Gibsu da se posle penzionisanja udružila sa Srbima. Ona je dvojici agenata iz Srbije pomogla da ukradu tajne podatke iz NCIS.

Ispostavlja se da se Srbima toliko dopao život u Americi, da su morali da uzmu lažne identitete. Međutim, na posletku su ubijeni jer je centrala iz Srbije smatrala da su postali izdajnici svoje zemlje.

Zanimljivo je da se nedavno predsednik Srbije Tomislav Nikolić pojavio u poslednjoj epizodi kriminalističke serije “Brooklyn Nine-Nine”. Takođe, Aleksandar Vučić se spominje u jednoj od epizoda serije "Loš sudija".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

108 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: