Priručni HAARP za venčanja - samo 150.000 dolara

Dok teoretičari zavere misle kako svetski moćnici koriste takozvani HAARP za kontrolu vremena, neki dobro naplaćuju mnogo jednostavniju manipulaciju vremenskim uslovima.

Život

Izvor: B92

Četvrtak, 29.01.2015.

15:25

Default images

Tehnika koja postoji već decenijama i koja omogućava naučnicima da u oblacima “zaseju” srebrni jodid koji navodi na kišu dovodi do toga da padavine zaista mogu da se kontrolišu, prenosi newser.com

To je bio slučaj i tokom Olimpijskih igara u Pekingu 2008. godine kada su naučnici sproveli operaciju “zasejavanja oblaka” kako bi se kiša ispadala pre sportskih takmičenja.

Sada, za samo 150.000 dolara, svako može da kontroliše padavine.

Naime, kompanija “Oliverova putovanja” za tu cenu obećava: “Jedini oblak koji će se pojaviti na vašem venčanju će biti “deveti” i na njemu ćete se vi nalaziti.”

“Ponosni smo i uzbuđeni što možemo našim mušterijama da ponudimo ovu ekskluzivnu uslugu uklanjanja oblaka. Cena jeste možda malo veća, ali ipak je ovo akcija u stilu superherojske modifikacije vremena,” poručili su iz ove kompanije.

Foto: Pixabay

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: