Oni su napisali najlepša pisma Deda Mrazu

Na svečanosti koju je danas priredilo Javno preduzeće Pošta Srbije, dodeljene su nagrade deci koja su napisala najbolja pisma tokom akcije "Pišem Deda Mrazu". Na ovogodišnji, 12. takav konkurs, na adresu Pošte Srbije stiglo je 11.000 pisama, crteža i drugih pošiljki, a deo iz inostranstva.

Život

Izvor: B92

Subota, 27.12.2014.

19:10

Default images

Šefica kabineta Direktora Pošta Srbije, Snežana Petrović koja je predsedavala žirijem za ocenjivanje dečijih radova, rekla je da je najviše želja dece upućenih Deda Mrazu bilo da dobiju brata ili sestru, da bude više brige o starijima i da svi budu zdravi.

Komisija Pošte Srbije imala je tezak zadatak da odabere najbolji crtež ili pismo, ali je ipak jednoglasno donela tu odluku. Prvu nagradu dobila je Vanja Nastasović, učenica Drugog razreda OŠ Ana Milosavljević iz Rušnja, kod Beograda.

Drugu nagradu dobila je prvak Emili Guljaš, iz Osnovne škole iz Jarmenovaca, a treću nagradu Ivana Penić iz Sremčice. Prvu nagradu za kolektivni rad osvojila su deca iz Predškolske ustanove "Nata Veljković" iz Čitluka, drugu nagradu dobila su deca iz vrtića "Maslačak", a treće mesto deca iz Predškolske ustanove "Naše dete" iz Šapca.

Specijalna nagrada dodeljena je Anđelini Vukosavljević koja je jedini đak Osnovne škole u selu Babice, kod Merćeza u prokupačkom kraju, koja svaki dan pređe 22 kilometra na putu do škole i kući.

Foto: imagerymajestic/FreeDigitalPhotos.net

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: