Zlatni krug - Novogodišnji VIP specijal

U novogodišnjem VIP specijalu TV igre Zlatni krug snage su odmerile glumice protiv glumaca. Ko je bio brži i spretniji i osvojio novčanu nagradu koja će biti prosleđena Sigurnu kuću u Vranju i u kom iznosu, saznajte 31.12. u 22h na TV B92.

Život

Izvor: B92

Subota, 27.12.2014.

13:25

Default images

Jedna od emisija sa kojom će se gledaoci B92 družiti u novogodišnjoj večeri, biće i specijalno izdanje tv igre Zlatni krug sa VIP učesnicima, jednim od najpopularnijih glumaca i glumica koje smo voleli da gledamo u domaćim serijama ali i teatru kako prethodnih, tako i ove 2014. godine.

Zvezde filma, televizije i pozorišta takmičiće se kako bi osvojile novac za dobrotvornu akciju Fonda B92 i sakupili sredstva za Sigurnu kuću u Vranju (više o akciji saznajte OVDE) Jer, ima li boljeg i kvalitetnijeg načina za završetak godine nego pružiti pomoć onima kojima je najpotrebnija.

Trideset prvog decembra u 22h takmičiće se ekipa glumaca protiv glumica: kapiten ženske ekipe biće Anđelka Prpić koju ovih dana osim njenog voditeljskog angažmana u Bulevaru u 5 do5 na B92 gledamo i u „Ženama sa Dedinja“, a koleginice sa kojima će podeliti poslednje sate 2014. godine biće Tamara Krcunović (Urgentni centar), Kalina Kovačević (Miris kiše na Balkanu), zanosna slikarka Lena Bogdanović iz serije Žene sa Dedinja i prekrasna Jelena Gavrilović, jedna od učesnica šou programa Tvoje lice zvuči poznato.
Nasuprot predstavnica lepšeg pola, bili su glumci vođeni kapitenom Bojanom Perićem kojeg ovih dana gledamo u Urgentnom centru, a zajedno sa glumcem jedne od najpopularnijih serija Lud, zbunjen, normalan Moamerom Kasunovićem, Markom Janjićem (Urgentni centar), Stefanom Buzurovićem (Vojna akademija) kao i glumcem Pozorišta na Terazijama Žarkom Stepanovim.

Popularni voditeljski i glumački par Sofija Rajović i Boris Milivojević, na početku novogodišnjeg VIP specijala Zlatni krug, pozdravili su svoje kolege uz numere dobrodošlice benda Branka Isakovića.

O tome šta im je lepo obeležilo minulu godinu i čemu se nadaju u narednoj, takmičari su pričali sa voditeljskim parom.

„Najveći uspeh u 2014. bio mi je što sam učestvovala u uskršnjem Zlatnom krugu, a sebi ću u narednoj godini poželeti da postanem i spoljni saradnik“, našalila se Anđelka Prpić. Od Lene Bogdanović saznali smo da je iza nje veoma uspešna godina, da je plesala, radila, putovala... dok je Tamara Krcunović poželela sebi u 2015. sledeće: „Da više izlazim i opet se nađem na setu sa Bokijem Perićem i Markom Janjićem“.
Kalina Kovačević se našalila kako bi najbolji način da završi 2014. bio upravo taj da ona i devojke pobede ekipu momaka u ovom specijalu, dok je Boris Milivojević otkrio kako je Jelena Gavrilović bila stroga prema njemu kada je kada je u prošlom serijalu radila kao producent emisije „Zlatni krug“ dok je ona svima, poželela dobro zdravlje: „Nažalost nismo ni svesni koliko nam znači dok ga ne izgubimo“...

Osim u igrama u kojima su se prenosile zadate reči i osvajali zlatni krugovi, pobednika odredila šesta igra „Na čelu ti piše“ a jedan od novih načina objašnjavanja, budući da su takmičari glumci, bila je i pantomima...

Marko Janjić je kao događaj godine naveo to što je pre deset meseci postao otac, a njegov kolega Stefan Buzurović to što je sinu proslavio prvi rođendan. Žarko Stepanov se u 2015. Raduje novom mjuziklu u Pozorištu na Terazijama Mama Mia... Na koji su se način šalili, koliko se međusobno dobro poznaju, ko je pobedio, koliko novca je osvojeno za dobrotvorne svrhe, kao i ko je Deda Mraz Zlatnog kruga... saznaćemo u novogodišnjem VIP specijalu Zlatnog kruga 31. decembra u 22h.

Zlatni krug, četvrtak 31. decembar u 22:00 na TV B92

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: