Novogodišnje želje lica sa TV B92

Sebi žele da istrče polumaraton, mirniju godinu, da zadrže zdrav razum, a šta to TV lica B92 žele svojim gledaocima?

Život

Izvor: B92

Petak, 26.12.2014.

18:37

Default images

Živana Šaponja Ilić

- Sebi kao i svima do kojih mi je stalo želim pre svega da budu zdravi, duhovno i fizički. Da ne nasedam na zamke koje nose svakodnevni problemi i da se fokusiram na ono što mi je zaista bitno!

- Sreću i zdravlje, uvek i pre svega! Bolji život koji nam stalno najavljuju će izgleda morati da pričeka, zato treba da se okrenemo onima koje volimo i pokušamo na mikro nivou da činimo dobro sebi i drugima!

Goran Dimitrijević

- Da ostanem normalan, zdrav i pozitivan.

- Da misle svojom glavom, da se slatko smeju sa svojim najbližima svemu onome što vide oko sebe, posebno na televiziji.

Maša Mileusnić

- Kao i svake godine, svima vam želim prvenstveno zdravlja, mentalnog I fizičkog. Sve ostalo možete sami. Zatim, želim vam da svima poželite samo ono što želite sebi. I ništa više. Sve ovo vam želim i svakog dana.
Ivana Konstantinoviæ
Suzana Trninić

- Mirniju godinu od ove koja prolazi. Više vremena s porodicom i više jutarnjih golicanja i vriske od sreće.

- Želim im svu sreću. Para i zdravlja imali su i na Titaniku.

Ivana Konstantinović

- Sebi želim napredak u svakom smislu.

- Gledaocima želim da čuju dobre vesti ne samo od nas, nego od svojih najmilijih. Želim vam dobro zdravlje, debele novčanike, veliku sreću i da vas okružuje ljubav i lepe misli.
Anðelka Prpiæ
Miloš Urošević

- U 2015-oj bih sebi poželeo da kao i do sada zadržim bar malo zdravog razuma. Da moja porodica, familija i prijatelji budu zdravi i veseli, a poneki i debeli.

- Da budu svesni svoje okoline, da ne zatvaraju oči, da učine nešto za druge, jer samo ako daješ možeš i da dobiješ. Da se povežu sa ljudima od kojih su ih odvojile obaveze i naravno da upoznaju nekog novog. Da pronađu vremena za odmor i porodicu i možda, ipak, pročitaju bar jednu knjigu. Da ne odustaju od pozitivnog pristupa stvarima, jer svakome treba dati šansu, a nekima čak i dve.

Anđelka Prpić

- Pošto mi je 2014. godina bila dosta radna i uzbudljiva, iz nje izlazim željna viška vremena za sina i porodicu. Ali sebi neću poželeti manje posla, jer mi je on jedan od osnovnih pokretača. Poželeću sebi bolju organizaciju vremena i obaveza u 2015. godini kako bih mogla da uživam u svemu što volim!

- Bez obzira što treba uvek želeti više i težiti boljem, ono što je već dobro i provereno ne treba menjati! U odnosu gledaoci Bulevara u 5 do 5 i nas koji ga stavaramo ne bih baš NIŠTA dirala, jedino bih poželela da ostane baš ovako kako je sada...a sad shvatam da to nije mala želja, naprotiv :)
Milan Boškoviæ, Vladimir Ðorðeviæ i Nevena Madžareviæ
Vladimir Đorđević

- Kada živite u Srbiji ne važi izreka "nada umire poslednja" već "želje umiru poslednje i neispunjene". Ali kao nepopravljiv optimista želim da: prenosi iz Skupštine Srbije i naši političari budu na mjutu, da napokon upoznam Maria Kempesa i Klauidija Kaniđu, da nema starleta (čekaj to znači da neće biti tema za Bulevar B92, ovo zaboravite), da napokon izađe ukoričeno izdanje svih brojeva Koroto Malteze-a, koncert Discipline Kičme i Thievery Corporation, i pre svega još mnogo osmeha i zadovoljstva na licima moje dece dok rade ono što najviše vole i u čemu su velemajstori...da mi skaču po glavi.

- Gledaocima pored onoga što želim i sebi (bez onog dela u kojem mi deca skaču po glavi) želim da i ove godine pronađu, makar opet iracionalan, razlog da ne emigriraju iz ove zemlje. I sedmicu na Lotou (ovo važi i za mene).

Nevena Madžarević

- Da istrčim polumaraton!

- Da im se pokvari daljinski upravljač, a da im televizor ostane "zaglavljen" na kanalu TV B92. Šalim se! Zvuči kao stereotip, ali želim im zdravlje i sreću.

Ivan Tomić

- Sebi želim takvo raspoloženje da mogu da ispunim očekivanja "normalnih" gledalaca tokom cele naredne godine.

- Gledaocima u Novoj godini želim da kad god se osećaju previše normalno, povrate duhovnu ravnotežu tako što pogledaju Bulevar B92.
Ivan Tomiæ i Zoran Kesiæ
Dejana Živković

- Sebi za Novu 2015 želim dobro zdravlje, sreću, veru, ljubav i uspeh u poslu kao i da mi ova godina bude bolja od prošle.

- Gledaocima TV B92 želim takođe dobro zdravlje i sreću, i da još više gledaju emisije ove televizije.

Zoran Kesić

- Sebi ne želim ništa više od onoga što već imam. Sve iznad toga bilo bi neskromno. Sve svoje želje usmeravam na moje bližnje, a njima želim zdravlja i ljubavi. Sreća se onda podrazumeva.

- Gledaocima bih poželeo da i dalje uživaju u našem programu, a mi ćemo dati sve od sebe da ih i dalje kvalitetno zabavljamo, edukujemo, informišemo. Pametan program za pametne ljude!
Tatjana Aleksiæ, Suzana Trniniæ i Nina Kolundžija
Žarko Lazić

- Svojoj porodici i sebi želim mnogo zdravlja i ljubavi, naravno puno smeha i kompromisa.

- Gledaocima b92 želim puno zdravlja i ljubavi, da budu humani i da se i sledeće sezone pridruže ekipi serijala Kuća od srca, u borbi za porodice kojima je pomoć najpotrebnija.

Sofija Rajović

- Sebi bih poželela da budem srećna. Ta reč se odnosi na sve ljubav, posao i zdravlje.

- Gledaocima bih poželela isto to. Neka se svako jutro bude srećni i odlaze u krevet sa osmehom na licu.

Nina Kolundžija

- Pre svega da budem zdrava, a potom da uživam na dalekom mestu na koje planiram da odem na proleće, da izveštavam o osvajanju zlatne medalje naših kosarkasa iz Berlina i Lila, želim London i što više cipela.

- Gledaocima B92 bih poželela da budu zdravi, srećni i voljeni, da konačno dođe ta bolja godina i da otputuju tamo gde nikada ranije nisu bili.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: