Bil Kozbi bez optužnice za navodna silovanja 15 žena

Američko pravosuđe objavilo je da neće biti podignuta nikakva optužnica protiv slavnog komičar Bila Kozbija u vezi s navodima za seksualno iskorišćavanje 15-godišnje tinejdžerke 1974. godine.

Život

Izvor: B92

Sreda, 17.12.2014.

10:52

Default images

Razlog za ovakvu odluku je zastarelost slučaja i zbog toga je nemoguće da se posle toliko vremena preduzmu pravne radnje za navodni zločin.

Medijska prašina u vezi s ovim slučajem digla se pošto je Džudi Hut objavila da ju je Kozbi seksualno iskoristio kada je imala 15 godina. Ona je jedna od najmanje 15 žena koje su od novembra počele u javnosti da govore da ih je ovaj komičar seksualno zlostavljao. Većina od njih je rekla kako ih je prvo drogirao, a onda imao seks s njima.

Hutova je tvrdila kako je bila primorana da spava s Kozbijem u Plejbojevoj vili u Los Anđelesu.

Kozbijevi advokati negirali su sve optužbe i optužili Hutovu da je pokušala da iznudi 250.000 dolara od komičara pre nego što je odlučila da ga tuži. Optužili su je i da je prodala priču medijima pre jedne decenije.

Glumac nikada nije bio na sudu, nije optuživan niti osuđivan.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: