Izložba "Eksperiment Petnica"

U Velikoj galeriji Srpske akademije nauka i umetnosti sutra u 16 časova će biti otvorena izložba "Eksperiment Petnica" o radu i rezultatima Istraživačke stanice Petnica. Izložba će biti otvorena do 10. decembra.

Život

Izvor: Izvor: B92

Četvrtak, 04.12.2014.

19:23

Default images

"Eksperiment Petnica" je izložba koja predstavlja ovu jedinstvenu instituciju, ne samo u našoj zemlji, već i Evropi, i ovaj svojevrsni obrazovni eksperiment koji uspeva već više od 32 godine.

Na otvaranju Izložbe će govoriti akademik Nikola Hajdin (predsednik SANU), dr Branko Kovačević (predsednik Srpske akademije inženjerskih nauka) i Vigor Majić (direktor ISP).

U okviru izložbe "Eksperiment Petnica" u subotu 6.12. u 13 časova. biće organizovana i tribina PriceWaterhouseCoopers "Postojeći obrazovni profili i potrebe biznisa". Govore:Miroljub Labus, Biljana Bogovac, Nikola Božić. Izložba je otvorena svakog dana od 10 do 20 časova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: