Dejana Živković novo lice Bulevara delikates na B92

Voditeljka nove emisije Bulevar delikates od 29. novembra je zanosna manekenka Dejana Živković koja će gledaocima B92 začiniti subotnje večeri.

Život

Izvor: PR tim B92

Sreda, 26.11.2014.

16:05

Default images

Dejana će debitovati naredne subote oko ponoći, nakon direktnog prenosa boks meča Tajsona Djurija I Dereka Cisora za titulu šampiona Evrope I Britanije u teškoj kategoriji.

Bulevar delikates će i 6. decembra biti emitovan oko ponoći s obzirom na to da će B92 prenositi ekskluzivno Final fight championship MMA takmičenja, a atraktivnu Dejanu Živković i zabavne, intrigantne i uzbudljive priloge, gledaoci B92 od 13. decembra gledaće u redovnom terminu od 23h.

Razlog više da subotom uveče budete uz televiziju B92

Kao i svaki delikates, i ovaj Bulevarov je za uživanje. Kako nema delikatesa bez delikatesa, novu emisiju lepotom će začiniti zanosna manekenka Dejana Živković.

Ako ste i na trenutak pomislili da je mnogo tri Bulevara na jednoj televiziji, prevarili ste se! Sve što volite kod Bulevara tokom radne nedelje, u subotu ćete voleti još više.

Najsočnije priče protekle nedelje o kojima se šaputalo, pisalo u novinama, čitalo po portalima i komentarisalo na društvenim mrežama. Teme će biti probrane: od društvenih pojava koje nas okružuju, fenomena u Srbiji, škakljivih hit priča sa estrade, srceparajućih ispovesti običnog čoveka...

Neka Bulevar delikates bude podsetnik na sve ono što čini život.

Bulevar delikates, bolji, sočniji, oštriji, smešniji!

Subotom na TV B92

"Oduvek sam želela da budem voditeljka"

“Oduvek sam imala želju da se bavim TV voditeljstvom. Zbog toga sam i upisala smer novinarstva na fakultetu. Sada mi se ta želja ispunjava”, kaže Dejana o tome kako je došla na ideju da se bavi voditeljskim poslom.

“Volim kameru i spontanu komunikaciju. Bavljenje novinarstvom i voditeljstvom je veliki izazov. Trudiću se da posao voditelja u Bulevaru delikates obavim kvalitetno i profesionalno, jer znam da je veoma zahtevan i odgovoran.”

Lepa Živkovićeva, koja sebe smatra velikim borcem, ne sumnja u to da će se dobro snaći u ulozi domaćice emisije koja će se emitovati subotom u 23 sata na B92.

“Teme emisije će biti raznolike: intrigantne priče iz džet-seta, događaji koji su obeležili prethodnu sedmicu, svakodnevni događaji iz našeg okruženja, bizarna dešavanja iz komšiluka, sudbine i ispovesti običnih ljudi, i još mnogo toga.”

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: