Vice Srbija: Neodizelaši, upasane baje i Airmax ribe

U oktobru se u Kombank Areni održao festival koji je okupio najveće zvezde dens muzike devedesetih godina. Vice Srbija se sada osvrće na ovaj događaj i „povratak devedesetih“.

Život

Izvor: B92

Ponedeljak, 24.11.2014.

16:59

Default images

S obzirom na to na niko normalan na ovakav događaj ne bi došao ozbiljan, ja sam iskoristio priliku da dođem tamo i da svojim očima doživim ovaj fenomen.

Bilo je teško razlučiti ko je došao u Sergio Tacchini trenerkama i Airmaxu ozbiljno, a ko je furao Carlo Colluci i Reebok pump ironično. Sevali su bling, tožu, čipka i drečave boje na sve strane.

U duhu devedesetih, naša fotografkinja Katarina Šoškić je došla i napravila niz fotografija analognim fotoaparatom. Pokušala je da ovekoveči modu, atmosferu i karakter ovakvog fenomena.

Galeriju fotografija sa ovog događaja možete pogledati na vice.com/rs.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

37 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: