Salon za maženje i grljenje, hit u Americi

U Americi je otvoren salon u kome za 60 dolara možete dobiti grljenje, maženje po kosi, držanje za ruku ili neku sličnu vrstu fizičkog kontakta.

Život

Izvor: B92

Ponedeljak, 24.11.2014.

09:35

Default images

U Portlandu je otvoren salon u kome za 60 dolara možete dobiti maženje po kosi, držanje za ruku ili neku sličnu vrstu fizičkog kontakta.

„Pre izvesnog vremena prolazila sam kroz prilično sumoran period u životu i palo mi je na pamet kako bih platila nekom da me pomazi“, rekla je Samanta Hes, vlasnica pomenutog salona. „Pri tom, mislim isključivo na maženje, bez ikakve seksualne konotacije, dakle, na najobičniji ljudski dodir. To mi je dalo ideju da započnem ovaj posao.“

Kako ona kaže, salon „Cuddle Up to Me“ nedeljno dobija i do 10.000 mejlova i za kratko vreme postao je mesto na kome se seansa rezerviše. Seansa košta 60 dolara, a podrazumeva maženje po kosi, držanje za ruku, grljenje i neki sličan vid fizičkog kontakta. Po Samantinim rečima, posle seanse maženja i mušterija, ali i zaposleni se osećaju bolje.

„Od kada sam upoznao Samantu Hes, osećam se mnogo bolje“, kaže Stiv iz Vankuvera na sajtu salona. „Nakon seansi maženja, osećam da imam drugačiji pogled na svet. Nisam imao pojma šta propuštam. Odlasci kod Samante me ohrabruju, ona je ljubazna i iskrena. Svaki put jedva čekam sledeću seansu.“

Salon radi šest dana u nedelji. Razgovor između mušterije i zaposlenog u toku maženja je stvar dogovora, a mušterijama se preporučuje da pre seanse obuku pidžame.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

18 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: