Uspavanka za umirućeg sina (VIDEO)

Kada se u životu suočimo s problemom, ne možemo da se sakrijemo ili pobegnemo od njega. Moramo da se suočimo, prihvatimo život onakvim kakav je i da nastavimo dalje.

Život

Izvor: B92

Nedelja, 23.11.2014.

15:30

Default images

Međutim, to nije lako - tuga i bol nas sprečavaju da nastavimo. Postoji tragična lepota u bolu i tuzi koju je teško razumeti ukoliko je niste iskusili na svojoj koži.

Ovaj video može doneti nešto drugačiji pogled na život. U njemu, novopečeni otac Kris Piko tiho peva pesmu Bitlsa "Blackbird" svom novorođenom sinu Lenonu na intenzivnoj nezi.

Njegova supruga, u 24. nedelji trudnoće umrla ne iznenada u snu, zbog čega su je hitno odveli na carski rez kako bi pokušali da spasu bebu u njenom stomaku.

Međutim i Lenon je umirao. Piko je pevao pesmu Lenonu u čast njegove pokojne žene, koja je osećala da se beba pomera kada su mu svirali i pevali ovu pesmu.

Mali Lenon je umro kada je bio star svegačetiri dana, ubrzo pošto mu je otac otpevao ovu uspavanku.

U čast Ešli i Lenona, Piko je napravio fond u znak sećanja na njih kako bi pokrio medicinske troškove koje sada snosi sam.

U trenutku tragedija koja ga je zadesila, Pikov privatni koncert novorođenčetu na samrti je takođe neočekivano lep.

Od cele ove priče zapamtite samo ono pozitivno, a to je da se lepota može pronaći čak i u najtužnijim životnim trenucima, piše EliteDaily.com.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

28 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: