Preminula gospođa Volovic iz "Štrebera"

Kerol En Suzi, glumica koja je igrala gospođu Volovic, Hauardovu majku u seriji "Štreberi" (Big Bang Theory), umrla je nakon kratke borbe s agresivnim oblikom raka.

Život

Izvor: B92

Sreda, 12.11.2014.

14:31

Default images

Izvršni producenti serije Čak Lor, Stiven Molaro i Bil Predi su u zajedničkoj izjavi rekli: "Porodica serije `Štreberi` je izgubila voljenog člana smrću Kerol En Suzi, čiji urnebesni i upečatljivi glas je obeležio ulogu gospođe Volovic".

"Nevidljiv za gledaoce, lik gospođe Volovic je postao misterija za gledaoce serije ovih osam sezona. Njen talenat s druge strane nije bio misterija, što se pokazivalo prilikom svakog njenog pojavljivanja."

"Treba reći da je ona bila konstantni izvor zadovoljstva i ljubaznosti za sve. Naše misli i duboko saučešće su sa njenom porodicom, i nedostaje nam mnogo."

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: