Koliko vredi večera sa Brusom Springstinom?

Dva obožavaoca Brusa Springstina platila su 300.000 dolara kako bi dobili retku privilegiju da sa čuvenim muzičarom večeraju lazanje u njegovoj kući, piše "Independent".

Život

Izvor: Independent

Subota, 08.11.2014.

14:50

Default images

Naravno, ovaj novac će otići u dobre ruke – Bob Vudruf fondaciju, koja pomaže povređenim vojnicima i njihovim porodicama kada se vrate kući.

Springstin je započeo „Založite se za heroje“ događaj svirajući akustični set nakon kog je instrument nudio onome ko ponudi najvišu sumu novca.

Kada je nadmetanje stiglo do 60.000 dolara, poznati muzičar je ponudio i časove sviranja, za koje je neko ponudio 250.000 dolara.

U tom trenutku, Springstin je ponudio i večeru kod sebe kući, vožnju po kraju u prikolici njegovog motora i košulju sa svojih leđa.

U tom trenutku, nadmetanje je dostiglo sumu od 300.000 dolara između dva zagrižena fana. Oni su potom odlučili da oboje uplate ponuđenu sumu i podele nagradu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: