Ona nudi seks muškarcima koji joj plate troškove putovanja

Kineska studentkinja Ju Peng (19) iz istočnog Šangaja izazvala je bes javnosti u svojoj zemlji nakon što je na internetu objavila reklamu u kojoj je navela da će pristati na seks u svakom gradu koji poseti sa muškarcem koji pristane da joj plati troškove, piše "Mirror".

Život

Izvor: Mirror.co.uk

Utorak, 28.10.2014.

18:48

Default images

Promiskuitetna devetnaestogodišnjakinja je na kineskom sajtu “Weibo” napisala da traži “privremene momke” koji moraju da budu zgodni, mlađi od 30 godina, viši od 1.75 metara i naravno, bogati.

Međutim, ovo je izazvalo bes mngih koji je optužuju za prostituciju.

Naime, ona je takođe napisala da traži “muškarca koji će finansirati njen transport do grada, kao i sve troškove dok je tamo i da će morati da bude velikodušan”.

Zauzvrat, po njenim rečima, muškarac će moći da sa njom provede celu noć, dobiju svu njenu pažnju i priliku da se pred drugima pokaže u društvu zaista prelepe devojke.

Ju tvrdi da je na ovaj način proputovala istočnu Kinu i da sada želi da vidi ostatak zemlje, ali jednostavno nema dovoljno novca kako bi takav poduhvat finansirala.

“Ovo je poput stopiranja, tu nema ničeg lošeg”, tvrdi ona.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

42 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: