#7grehova - Da li ste dovoljno grešni?

Najveći i najgrešniji maskenbal povodom Noći veštica, pod nazivom #7grehova, održaće se 31. oktobra 2014. godine u BelExpo Centru u Beogradu.

Život

Izvor: B92

Sreda, 22.10.2014.

12:54

Default images

Tema ovogodišnjeg maskenbala u organizaciji turističke agencije za mlade Go2 Travelling je #7grehova. U skladu sa tematikom, grupa mladih i afirmisanih arhitekata osmislila je najmračniju scenografiju do sada.

Angažovani tim scenografa, koji čine Bojana Bajkić, Ivana Jelić i Žarko Stamenić, osmislio je jedinstvenu instalaciju koja sledi religijsku temu ovogodišnjeg maskenbala.

U pitanju je prostorna manifestacija sedam smrtnih grehova, u vidu Danteovih krugova pakla. Za cilj ima da provocira posetioce, navodeći na pokajanje ili, pak, dalje iskušenje. Svi nemoralni činovi i prestupi protiv božanskih zakona otelotvoreni su u ovoj ekscentričnoj postavci. A za svaki prepoznati greh predviđena je po jedna ispovedaonica.

Cena karte je 600 dinara. Možete probati i da osvojite karte tako što ćete na Instagramu okačiti fotografiju kojom opisujete neki od sedam grehova i označiti je haštegom #7grehova.

A karte možete osvojiti i uz našu malu pomoć! Portal B92 i Go2 Travelling poklanjaju vam 15x2 karte za maskenbal #7grehova! Prijavite se na karte@b92.net, ostavite ime i prezime i broj kontakt telefona, a u subjektu poruke obavezno upišite #7GREHOVA.

Dobitnici će biti obavešteni putem mejla o načinu preuzimanja karata.

Prisustvo ovom spektaklu pomoći će vam da spoznate sami sebe, prepoznate svoj greh i odlučite da li ćete mu se suprotstaviti ili prepustiti.

Za svaki slučaj, organizatori su rešili da vam pomognu, tako da ćete na žurki imati ispovedaonicu za svaki od grehova, stoga pre nego li se odlučite za svoju masku, zapitajte se: Da li ste dovoljno grešili?

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: