Džej Leno dobitnik američke nagrade za humor

Američki TV voditelj i komičar Džej Leno ovogodišnji je dobitnik najvažnije američke nagrade za humor "Mark Tven".

Život

Izvor: Beta

Ponedeljak, 20.10.2014.

14:48

Default images

Lenou je na ceremoniji u centru "Kenedi" u Vašington u nedelju uveče uručio komičar Džimi Falon, njegov naslednik u vođenju čuvene zabavne emisije "Tonight Show with..." na televizijskoj mreži NBC.

Falon, koji je pozvao Lenoa da bude gost emisije, odao je priznanje svom prethodniku, za kojeg je rekao da je on "zaista čovek koji je mnogo učinio za NBC".

Leno (64), kome su postavili crveni tepih pred početak televizijskog šoua, rekao je da mu je to "najlepša emisija" do sada, ocenjujući da je Falon "uneo novu dinamiku televizijskom šouu".
Beta/AP
Američki komičar je rekao da uopšte nije očekivao da će dobiti nagradu, ocenjujući da su mnoge nagrade "lažne" jer sami dobitnici vode kampanju da je osvoje.

Komičar je izgradio svoju karijeru na živim nastupima. Nasledio je Džonija Karsona u emisiji " Tonight Show with..." i ove godine počeo svoju emisiju "Džej Leno šou".

NBC je nedavno saopštio da Leno radi na novom projektu snimanja emisije iz svoje garaže u Los Anđelesu. Emisija će se zvati "Džej Lenoova garaža" i premijerno će biti prikazana 2015. godine.

Nagradu "Mark Tven" ranije su dobili Bil Kozbi, Vil Ferel i Elen Dedženeris.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: